Observing Operations | Reviews | Survey Management

Review of CAS Development
and Deployment Effort

Fermilab
 March 1-2, 2004


Agenda


Monday, March 1, 2004
1 East, Wilson Hall

08:30 Executive Session
09:00 Welcome, Introduction, Presentations and Organization Overview Boroski (15 min.)
09:15 Data Distribution Overview Kent (30 min.)
09:45 CAS Design & Performance Overview Thakar (30 min.)
10:15 Break
10:30 CAS Interfaces (SkyServer, emacs, sdssQA) Thakar (20 min.)
10:50 CAS Software Requirements Thakar (20 min.)
11:10 Remaining CAS Software Development Thakar (20 min.)
11:30 Executive session
Noon Lunch
1:15 Production CAS Loading Operation Sekhri (30 min.)
1:45 Production CAS Hardware Requirements Sekhri (30 min.)
2:15 Production CAS Hardware Implementation Plan Lilianstrom (45 min.)
3:00 Break
3:15 CAS Operations Integration Plan Boroski (30 min.)
3:45 Current Status of CAS Integration Yanny (30 min.)
4:15 Executive Session
5:00 Executive Session with review organizers
5:15 Adjourn
6:00 Dinner

Tuesday, March 2
1 East, Wilson Hall

8:30 Potential breakout sessions
10:00 Executive Session Report Write-up
12:00 Working Lunch
1:00 Closeout Dry Run
2:00 Closeout Report and Recommendations
3:00 Adjourn

Review of  CAS Development and Deployment Effort
Fermilab
March 1-2, 2004



 
Submit comments and questions to the SDSS Helpdesk. Last updated 10/31/08